Izvor: tanjug
15.07.2020 u 13:01
0

Za 15 dana nova Vlada?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će se za 10 do 15 dana sastati ponovo sa predstavnicima stranaka sa kojima razgovara o formiranju nove vlade i da će im tada preneti kome namerava da poveri mandat za formiranje vlade.

PROČITAJTE I OVO

NEZAPAMĆENJA TRAGEDIJA: Ovo je porodica čiji su ćerkica (1) i sinčić (8) nastradali (FOTO)

Vučić danas obilazi radove na izgradnji Instituta Dedinje

VELIKI GUBITAK: Preminula Darinka Matić Marović!

NOVI TEŽAK GUBITAK ZA SRPSKI FUDBAL: Preminuo Vladimir Bulatović!

„Imao sam jutros korektne razgovore sa predstavnici manjina: partije Moamera Zurkolića i našom partnerskom političkom strankom SVM, Ištvana Pastora. Različite su teme bile, ali govorili smo i o situaciji u zemlji i regionu“, kazao je Vučić na pitanje novinara kako su protekli ti razgovori.

Dodaje da je saslušao njihove zahteve, želje i predloge.

„I u narednih 10 do 15 dana ponovo ću se sastati sa tim ljudima i preneću kako vidim formiranje i funkcionisanje nove vlade i kome mislim da poverim mandat za sastava nove vlade“, rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter