Izvor:
22.01.2017 u 17:44
0

Šešelj uputio otvorenu PORUKU: Ako se Vučić kandiduje šanse su mi MALE!

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da će mu šanse za pobedu na predsedničkim izborima biti mnogo manje ukoliko se lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kandiduje.

"Ako se on ne kandiduje, imam najveće šanse", rekao je Šešelj.

On je ocenio i da je moguće da se istovremeno održa i parlamentarni i predsednički izbori, ali da to zavisi od premijera Vučića i "njegove procene šta mu odgovara".

"Još se ne zna ko je kandidat njegove stranke, a sve je manje verovatno da će to biti Tomislav Nikolić. Zaleteo se Tomislav, počeo je, umjesto jaja, da šara kompozicije vozova tri meseca prije Uskrsa i to mu se razbilo o glavu. Vučić nema na raspolaganju nekog naročito snažnog kandidata, osim sebe samog, ali je i to rizično, jer je teško onda kontrolisati Vladu", kaže Šešelj.

Govoreći o nekadašnjem stranačkom kolegi, predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, Šešelj je kazao da ga je najviše razočarao jer je u njega imao najviše poverenja dok mu je bio desna ruka u SRS-u, zbog čega ga sada i kritukuje najviše.

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter