Izvor:
22.01.2017 u 20:16
0

Totalni preokret u ZDRAVSTVU: Država ove godine ulaže u bolnice KAO NIKADA PRE!

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će jedna od ključnih tema u 2017. godini biti poboljšanje stanja u zdravstvu i najavio nabavku sajber noža kao i tri angiosale, a za dva meseca završetak KC u Nišu.

Rekonstrukcija Tiršove i izgradnja Tiršove 2, zatim početak izgradnje novih kliničkih centara u Beogradu i Novom Sadu, Kragujevcu…deo su onoga što će se raditi u zdravstvu ove i narednih godina, a što je najavio premijer na kionferenciji za novinare.

Kako je rekao, u prethodnoj godini je nabavljeno 85 ambulantnih vozila, 140 domova zdravlja je obnovljeno, kupljeni su gama noževi, akceleratori, obezbeđen besplatan epidural za porodilje u Nišu…zaposljeno hiljadu lekara i sestara.

Tanjug.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter