Izvor:
01.02.2017 u 04:35
0

“ĆIRILICA”: Evo odgovora da li će se Bogoljub Karić kandidovati za predsednika!

Srpski biznismen Bogoljub Karić otkrio je gostujući u emisiji “Ćirilica” na HAPPY televiziji da li će se kandidovati na predstojećim predsedničkim izborima.

– Moj predlog je da Vučić bude kandidat za predsednika Srbije. Zna posao, pokrenuo je političku i ekonomsku reformu. Kada bi se kandidovao bio bih protiv svojih svojih ubeđenja. Najvažnije je da se kandiduje čovek koji ima viziju – rekao je Karić i dodao:

– To je ozbiljan posao i Vučić to radi sa puno entuzijazma i puno ljubavi. Odavno nisam video nekoga sa toliko energije. Učiniću sve sa svojim Pokretom Snaga Srbije da podržimo našeg predsednika Vlade i da ne rasipamo energiju bespotrebno.

Karić se pohvalno izrazio o radu premijera Aleksandra Vučića, rekavši da Srbija odavno nije uživala takvo poštovanje u svetu kao što je to slučaj sada.

– Srbija se vraća u najbolje vreme Jugoslavije. Pogledajte kako sve velike zemlje dočekuju srpskog premijera. Otvorenih vrata i sa velikim poštovanjem. Imamo veliku šansu da uradimo veliku stvar kao neutralni igrač. Nemamo tu napadačku ambiciju, ali neka znaju svi – ako nas napadnu ima da plate to. Tako je Milošević gubio ratove, po sistemu kreni-stani. Pa nema stajanja, lekcija se čita do kraja – rekao je Karić.

– O ratovima ne treba da razmišljamo i ne treba nas Zapad da uči kako da se družimo sa Zagrebom, Sarajevom, Prištinom.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter