Izvor:
01.02.2017 u 21:58
0

Ministarstvo odbrane i Generalštab zasedali: Glavna tema MODERNIZACIJA OPREME I NAORUŽANJE!

Zajednička sednica Kolegijuma ministra odbrane i proširenog Kolegijuma načelnika Generalštaba Vojske Srbije održana je danas, a na njoj je najviše reči bilo o opremanju i modernizaciji jedinica Vojske Srbije naoružanjem i vojnom opremom.

Takođe, državni sekretar, pomoćnici ministra i najodgovornije starešine iz Ministarstva odbrane i Vojske Srbije prezentovali su kapitalne projekte predviđene ministarskim uputstvom za ovu godinu.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, na sednici su razmatrane ključne aktivnosti sistema odbrane i analiziran rad i dostignuti ciljevi organizacijskih jedinica Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u 2016. godini.

Analizirano je i učešće pripadnika VS u multinacionalnim operacijama, održavanje operativnih i funkcionalih sposobnosti, kao i logistička podrška za obezbeđenje funkcionisanja Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Sastanak je održan u Domu Garde na Topčideru, a sednicom su rukovodili ministar odbrane Zoran Ðorđević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković.

Tanjug
Foto: Facebook/Министарство-одбране-и-Војска-Србије

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter