Izvor:
03.02.2017 u 01:35
0

Srbi sa Kosova traže zaštitu : EU se stavila na albansku stranu, mi smo u bezilaznoj situaciji!

Premijer Aleksandar Vučić zatražio je večeras reakciju šefice evropske diplomatije Federike Mogerini i njenog tima na ponašanje Prištine, podsetivši da su iz EU jasno rekli da će reagovati ako neko prekrši sinoć postignut dogovor.

– Želim da jasno stavi do znanja da je to učinila albanska strana, a sve drugo bi bilo bežanje od odgovornosti – rekao je Vučić novinarima u Raški.

Evropska unija se jasno i otvoreno stavila na stranu albanske zajednice, izjavio je večeras gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić.

Rakić je novinarima u Raši rekao da Srbi nisu besni, već da kod njih postoji strah i da su zabrinuti za svoje porodice i svoje živote.

– Molim premijera da nas zašiti, vaša pozicija je teška, ali i mi smo u bezizlaznoj situaciji – rekao je Rakić i dodao da su Srbi strpljivi ali da i njihovo strpljenje ima granice.

Tanjug
Foto:Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter