Izvor:
03.02.2017 u 19:49
0

Vučić poručuje: Srbija OSTAJE vojno neutralna, POŠTUJE ulazak Crne Gore u NATO!

Crna Gora je na putu da postane članica NATO, Srbija to nije, ali će postovati odluku Crne Gore, poručio je danas premijer Aleksansdar Vučić.

On je na pres konferenciji koju je držao s crnogorskim premijerom Duškom Markovićem rekao da Srbija želi da očuva svoju vojnu neutralnost, ali da apsolutno razume i poštuje nameru Crne Gore da se pridruži zapadnom vojnom savezu.

Vučić je takođe rekao da je saradnja dve zemlje na planu evropskih integracija izuzetno dobra, da to, iako retko tako nešto priznaje, kaže i ministarska Jadranka Joksimović, a premijer je posebno istakao značaj zajedničkih napora koje dve zemlje čine da se približe evorpskim vrednostima.

Izvor: Tanjug
Foto: Tanjug/screenshot

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter