Izvor:
03.02.2017 u 22:53
0

Šef NATO poručio u Prištini: Srbi, smirite se!

Glavna poruka svima je da se smire i da ne povećavaju tenzije, rekao je u danas popodne u Prištini generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg.

Nakon odvojenih sastanaka sa kosovskim premijerom Isom Mustafom i političkim predstavnicima Srba na Kosovu,Stoltenberg je, kako prenosi RTV Kim, pozvao je sve strane da se uzdrže od stvaranja tenzija i rade na normalizaciji odnosa i implementaciji postignutih sporazuma.

"Srpska populacija je bezbedna na Kosovu, nema nikakvih briga u vezi sa tim. Mi sa svim zemljama na Balkanu pokušavamo da ostvarimo dobre odnose”, naveo je Mustafa.

Na pitanje novinara da li će KFOR reagovati u slučaju "pretnji" iz Srbije i navodnog raspoređivanja srpske vojske duž kopnene zone bezbednosti, Stoltenberg je rekao da NATO ostaje na Kosovu i "čini sve u održavanju stabilnosti i mira u ovom delu Evrope", prenosi RTV KiM.

POTRESNA ISPOVEST Zorana Marjanovića: Niko mi više ne javlja šta je sa JELENINIM UBICOM!

Izvor: RTV KIM
Photo: NATO.INT

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter