Izvor:
05.02.2017 u 03:07
0

Ovo je Albanac-kamikaza: Srpske službe U POSLEDNJI ČAS sprečile teroristu da UBIJE DESETINE NEVINIH LJUDI!

Gani Bulatovci je planirao da prepreči put vozu iz Beograda i da ga tako spreči da stigne na odredište.

Albanski terorista Gani Bulatovci mašinovođa iz Vučitrna koji radi u takozvanoj „kosovskoj železnici“ nameravao je da lokomotivom udari u srpski voz koji je 15. januara iz Beograda krenuo za Kosovsku Mitrovicu i ubije desetine nevinih ljudi.

Gani Bulatovci je planirao da prepreči put vozu iz Beograda i da ga tako spreči da stigne na odredište. Službe bezbednosti su osujetile ovaj pakleni plan albanskih terorista i obavestile premijera Aleksandra Vučića koji je potom u poslednjem trenutku naredio da se srpski voz zaustavi i vrati za Beograd. Bulatovci je detaljno sve isplanirao

– Plan je bio da Bulatovci lokomotivom broj 007 izađe na prugu i sudari se sa srpskim vozom ukoliko specijalne jedinice ROSU ne bi uspele da ga zaustave. Terorista je već bio spreman na pokret u trenutku kad je Vučić naredio da se voz vrati za Beograd. Koliko je ovo bio ozbiljan plan govori podatak da se Bulatovci hvalio kako je „ponosan na državni zadatak“ koji mu je poveren – kaže izvor.

Ovaj pokušaj terorističkog napada potvrdio je i premijer Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka sa Srbima sa Kosova.

Orhan Dragaš, direktor Instituta za međunarodnu bezbednost kaže da je svaki scenario moguć:

-Albancima ne bi bilo prvi put da pribegavaju terorističkim metodama, posebno ako znamo da je veliki broj boraca IS registrovan upravo iz njihovih redova. Mnogi od njih su se vratili na Kosovo, a neki imaju zadatak da destabilizuju region – podvlači Dragaš.

Informer
Foto: Telegrafi.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter