Izvor:
07.02.2017 u 19:13
0

ALBANCI KRENULI U NAPAD NA SRBE: Dve bombe u Mitrovici i Orahovcu!

U krugu pumpne stanice vodovoda u Kosovskoj Mitrovici jutros je pronađena eksplozivna naprava. Direktor JP "Vodovod Ibar" Miodrag Ralić izjavio je da je eksplozivna naprava, najverovatnije bomba.
Pumpna stanica u čijem dvorištu je pronađena ova eksplozivna naprava nalazi se na putu prema Suvom Dolu u Kosovskoj Mitrovici I obezbeđuje vodu za jedan deo grada. Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić najoštrije je danas osudio novi talas zastrašivanja i napade na Srbe na KiM, poručivši da niko neće uspeti da natera Srbiju da odustane od svoje borbe za legitimne interese srpskog naroda.
On je rekao da je danas u srpskom delu Orahovca, u blizini crkve, pronađena bomba ostavljena da "zastraši srpsko stanovništvo", kao i da je i kod vodovoda u Kosovskoj Mitrovici pronađena eksplozivna naprava.

Foto: https://twitter.com/IsaMustafaKS / Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter