Izvor:
09.02.2017 u 18:42
0

Britanski diplomata: NA KOSOVU ZA DVA MESECA POČINJU NEMIRI!

-Mislim da se Kosovo približava svom trenutkuistine već ove godine, možda čak veoma brzo – u naredna dva ili tri meseca – kaže za Happy TV Timoti Les, bivši britanski diplomata i predsednik instituta Nova Evropa iz Kembridža. Priština i Beograd, po njegovim rečima, sa da se bore za kontrolu nad severom Kosova, a Srbi su, kaže, izgubili strpljenje sa Prištinom i žele sami da formiraju Zajednicu srpskih opština.

-To dovodi do ozbiljnog konflikta iizmeđu dve strane. Obe strane se plaše da će ona druga da upotrebi silu u pokušaju da zadrži svoje pozicije. Koja će strana prva povući potez, to ne znam. Naravno, postoji mogućnost da uz pomoć diplomatije i pregovora taj konflikt bude izbegnut, ali mislim da je situacija sada mnogo više zabrinjavajuća nego pre – rekao je Les.

Photo: https://twitter.com/arberzaimi / Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter