Izvor:
10.02.2017 u 15:25
0

Američki istoričar tvrdi: TRAMP SE POMINJE U BIBLIJI, ON NAJAVLJUJE DOLAZAK HRISTA!

Dolazak novog američkog predsednika Donalda Trampa na vlast označiće ujedno i velike iazazove za svet, ali i pojavu Isusa Hrista, smatraju hrišćanski teoretičari zavere. Ovu smelu teoriju izneo je istoričar David Montag, piše britanski Ekspres.Oni Trampovo prezime poistovjećuju sa istoimenim terminom ("trump") iz engleske verzije Biblije koji u prevodu znači zvuk trube. Naime, prema hrišćanskom verovanju, poslednje trubljenje trube ("last trump") označiće dolazak Isusa i oživljavanje mrtvih.

– Ne tvrdim da je Donald Tramp apsolutno poslednji zvuk trube, ali s obzirom na to da je to ujedno i poslednji predznak, možda bismo trebali da se zapitamo da li nam je možda predsedničkog kandidata sa prezimenom Tramp zapravo poslao sam Bog, kao neki znak – rekao je Montag.

Međutim, drugi hrišćani odbacuju ovu teoriju. Profesor Semjuel Lamerson smatra kako se radi o običnoj "smejuriji". Pre svega, to je jedino validno na engleskom jeziku, ali Novi zavet napisan je na grčkom – dodao je Lamerson.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter