Izvor:
14.02.2017 u 21:51
0

Pročitajte sramnu izjavu Hanke Paldum: ON JE MENE POVREDIO, JA SAM NEVINA! (VIDEO)

Sarajevski opštinski sud doneo je presudu po kojoj su Goran Golub i Dušan Tomić dužni pevačici Hanki Paldum da isplate sumu od 2.000 evra za pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda, zatim 340 evra za troškove parničnog postupka, navedeno je u presudi pomenutog suda.

Goran Golub, izjavio je da ga je pevačica 1993. godine fizički maltretirala dok je bio zarobljen u logoru Silos u Tarčinu, što mu je prouzrokovalo trajna oštećenja zbog čega kako je izjavio, nije mogao da ima decu.

Dušana Tomića, advokata Gorana Goluba, Hanka je tužila radi plasiranja i širenja ovih navoda u javnost. Na sudu pevačica je više puta izjavila da Gorana nikada nije videla niti da ga je zlostavljala kako on tvrdi, a tokom rata u Bosni i Hercegovini samo je jednom napustila Sarajevo.

Na samu pomisao da bi neko mogao takve gnusne stvari uraditi, meni je to strašno i zaista me nasikeralo, mene je to pogodilo onako ljudski. Ja sam ubrzo tužila gospodina Tomića i Goluba, tako da bi se pravno dokazala moja nevinost u svemu tome, i konačno, evo došla je presuda. Naravno, presuđeno je u korist pravde – rekla je Hanka.

Donesena presuda za klevetu još nije pravosnažna, rok za žalbu je 30 dana.

Na samom početku sam se osećala neprijatno, nisam imala strah, ali sam se osećala neprijatno. Ljudi koji mene znaju godinama, znaju da se ja bavim umetnošću i humanitarnim radom, a onda odjednom neko pljune i baci mrlju na sva ta moja dela, na sve to što sam ja činila i radila tokom moje karijere i dugogodišnjeg života – dodala je Hanka.

Za više informacija, ostanite uz happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva
Video: Youtube/Hayat TV BIH

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter