Izvor:
14.02.2017 u 22:45
0

Sednica predsedništva SNS: VRH STRANKE ODLUČUJE O PREDSEDNIČKOM KANDIDATU!

U sedištu vladajuće Srpske napredne stranke u 16. časova počeo je sastanak na kome bi trebalo da bude odlučeno s kojim kandidatom će vladajuća koalicija izaći na predsedničke izbore.

Krajem prošle godine Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić najavili su da će ime kandidata biti saopšteno "negde oko Sretenja", pa se očekuje da ta informacija bude saopštena večeras posle sastanka.

Glavni koalicioni partner SNS-a, Socijalistička partija Srbije, smatra da bi kandidat za prvog čoveka Srbije trebalo da bude aktuelni premijer Vučić, jer je on garant trijumfa na izborima.

– Reč je o tome da će rezultati predsedničkih izbora imati odraz na situaciju u Srbiji, političku stabilnost i na vladajuću koaliciju. Ako neko želi da imamo zajedničkog kandidata, onda to treba da bude kandidat koji ima najviše šanse da pobedi – izjavio je nedavno Dačić.

Za to vreme, opozicija je već izašla sa svojim kandidatima. Pa će tako doskorašnji Zaštitnik građana Saša Janković, bivši Ministar inostranih poslova Vuk Jeremić, lider Dveri Boško Obradović, predsednica i osnivač Srpskog instituta iz Vašingtona Danijela Sremac kao i predsednik SRS Vojislav Šešelj sigurno izaći na "crtu" čoveku koga predloži vladajuća koalicija.

Ostanite uz Happytv.rs i saznajte ko će ući u trku za predsednika Republike Srbije.

Happytv.rs
Foto: wikimedia, Twitter/owl_wlq,ecOikoinfo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter