Izvor:
14.02.2017 u 23:45
0

NIKOLIĆ IZVISIO: Vučić kandidat za predsednika Srbije!

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke, na kojoj se polemisalo o kandidatu za predsednika Srbije na predstojećim izborima, završena je očekivanim epilogom.

Čelnici vladajuće stranke nisu želeli da daju izjave posle sastanka, a jedini koji je dao bilo kakav komentar bio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović:

– Vučić, jednoglasno – dobacio je Stefanović u prolazu.

Ubrzo potom iz SNS je stiglo saopštenje u kome se potvrđuje Vučićeva kandidatura.

– Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić obavezuje se da u najboljoj veri nastavi razgovore sa sadašnjim predsednikom Republike, Tomislavom Nikolićem, i pokuša da obezbedi puno državno jedinstvo svih odgovornih faktora u Republici Srbiji, u nameri da se Srbija odbrani od snaga prošlosti i obezbedi njen dalji napredak – stoji u saopštenju stranke.

Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj će biti doneta odluka, biće održana u petak, 17. februara 2017. godine, sa početkom u 17.30 časova, u Sava centru.

happytv.rs
foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter