Izvor:
16.02.2017 u 02:25
0

VUČIĆ KOD NIKOLIĆA: „Odličan govor predsednika“!

Premijer Aleksandar Vučić prisustvovao je večerašnjem prijemu kod predsednika države Tomislava Nikolića na Dan državnosti i rekao da su svi mogli da čuju odličan govor koji priliči trenutku.

– Čuli smo govor predsednika koji priliči ovom svečanom trenutku – rekao je Vučić u kratkom obraćanju novinarima pre nego što je napustio zdanje na Andrićevom vencu.

Predsednik Nikolić priredio je svečani prijem povodom obeležavanja Dana državnosti Srbije.

U međuvremenu, koalicioni partner SNS-am Socijalistička partija Srbije pružila je punu podršku Aleksandru Vučiću kao kandidatu za predsednika republike na predstojećim izborima.

– Zbog toga smo izrazili spremnost da utvrdimo zajedničkog kandidata sa koalicionim partnerima. Izbori nisu Olimpijske igre da je važno učestvovati već smo želeli da podržimo kandidata koji će pobediti u prvom krugu. Vučić je naš zajednički kandidat. Jedino pobeda našeg kandidata garantuje stabilnost Srbije.

Govoreći o spekulacijama koje su se pojavile u medijima da će SPS podržati Vučića, a da Dačić dobije mesto premijera on je rekao da su to besmislice i da o tome nisu razgovarali.

– Naša pozicija je jasna, nije bila ucenjivačka. Imamo u vidu nacionalne interese – rekao je on.

Na pitanje da li će biti parlamentarnih izbora rekao je da ne zna, da je to pitanje za najveću stranku.

– Stav SPS je da izbori treba da budu onda kada im je vreme – rekao je Dačić.

Tanjug.rs
Foto: kremlin.ru

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter