Izvor:
16.02.2017 u 19:51
0

Totalni hit: TOMA NA DRŽAVNIČKI PRIJEM ZVAO I SVOG OMILJENOG PEVAČA!

Topalko je tada otkrio šta je predsedniku pevao na uvce.

– Kako šta sam pevao predsedniku Nikoliću? Pa, najbolju pesmu – "Pukni, zoro, neću kući skoro" – odgovorio je oduševljeno folk pevač Milan Topalović Topalko.

Ova njihova fotografija postala je hit na internetu, jer pokazuje da je predsednik pravi veseljak.

– Nisam pio rakiju, a za ostale ne znam – ispričao je tada Topalko za "Blic".

Inače, Tomislav Nikolić je i prošle i pretprošle godine na prijemu povodom Dana državnosti ugostio Milana Topalovića Topalka.

– Dobio sam poziv iz Predsedništva kao i svi ostali, čime mi je ukazana velika čast. Otišao sam da ispoštujem predsednika i ukažem mu poštovanje, čestitam Dan državnosti i rođendan. Poželeo sam mu da bude živ, zdrav i srećan, što želim i njegovoj porodici. To nije bila žurka da bih vam pričao kako je bilo, već pristojan svečani prijem na visokom nivou – ispričao je Topalko i dodao:

– Iako nije uobičajeno da jedan pevač dobije poziv od predsednika, mislim da to nije ništa neočekivano, bio sam na prijemu i prošle godine. Logično je da se mi koji uveseljavamo narod muzikom i ljudi koji vode ovu državu srećemo često na različitim manifestacijama, kao što smo se i nas dvojica sreli na "Danima šljive", a poznajemo se mnogo duže. Njegov poziv mi je veliki podsticaj u karijeri, znak da sam na pravom putu i da svoj posao radim kako treba. Prija mi pažnja koju mi ukazuju svi, od komunalaca koji ispred moje zgrade izađu iz kamiona da me pozdrave, glumaca, pa sve do predsednika – ističe pevač, koji nije član nijedne stranke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter