Izvor:
16.02.2017 u 21:53
0

Maja Gojković: SRBIJA MORA DA BUDE JEDINSTVENA

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/maja-gojkovic.jpg?m=1464554834
Srbija u vom trenutku mora da pokaže jedinstvo i odupre se onima koji su se udružili da joj naruše stabilnost i vrate u prošlost kada su zemljom upravljali tajkuni, a jedino predsednik SNS Aleksandar Vučić, koji ima nedvosmislenu podršku građana, može da obezbedi nastavak izgradnje moderne, stabilne, jake i poštovane u svetu Srbije, izjavila je član predsedništva SNS Maja Gojković.

"U ovom trenutku Srbija mora sada vise nego ikada da pokaze jedinstvo i da se odupre onima koji su se udruzili da naruse stabilnost Srbije i vrate je u prošlost kada su zemljom upravljali tajkuni" istakla je Gojković u izjavi Tanjugu.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Vucic-02.jpg?m=1466672828
Gojković je podvukla da samo lider SNS i premijer Aleksandar Vučić, koji ima nedvosmislenu podrsku građana i iza koga stoje rezultati u oporavku javnih finansija i ekonomije,privlacenju investicija, može da obezbedi nastavak izgradnje moderne i uspesne Srbije, stabilne i jake, postovane i uvazavane u svetu.

"Zato u ovim okolnostima, kada je očigledno da postoje oni kojima iz različitih pobuda odgovara stvaranje nestabilnosti u Srbiji, moramo da branimo rezultate koje je SNS, na celu sa Vučićem postigao i da sačuvamo stabilnost i kurs razvoja" poručila je Gojković koja je i predsednica parlamenta Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter