13°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: Happy BSC

MIHAJLOVIĆ ZA TV HAPPY: Gondola morala da se radi u skladu sa zakonom (VIDEO)

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture insistiralo je da projekat gondole na Zlatiboru bude u skladu sa zakonom, a saznanja o nelegalnoj gradnji u centru te planine podnosili smo nadležnom tužilaštvu i agenciji, rekla je danas bivša ministarka tog resora Zorana Mihajlović.

OVO MORATE ZNATI

BRNABIĆ O SLUČAJU MIKE ALEKSIĆA: Podvucimo crtu, ne šalite se sa ovakvim stvarima

DRAMA U LESKOVCU: Žena se porodila u sanitetskom vozilu, bebi se vrpca nekoliko puta obmotala oko glave

TROICKI VAN SEBE: Da sam znao ne bih dolazio, zatvoren sam

- Možete da me napadate i da pričate šta hoćete o meni, ali sve mora da se radi u skladu sa zakonom. Niko nikog tu nije pobedio, ovde se radi o pobedi zakona, i to je rezultat postupanja Ministarstva - rekla je Mihajlovićeva, koja je sada ministarka rudarstva i energetike.

Gostujući na TV Hepi, ona je kazala da je ministarstvo moralo mnogo toga da uradi kako bi, kako navodi, nateralo predsednika opštine Čajetina da podnese dokumentaciju u skladu sa zakonom.

- Podsetiću da su podnete i prekršajne i krivične prijave protiv rukovodstva opštine zbog nepravilnosti prilikom nabavke opreme i da je za to doneta i presuda prekršajnog suda - rekla je Mihajlovićeva.

Dodala je tadašnje ministarstvo insistiralo na dokumentaciji kako bi gondola koju će sada koristiti brojni turisti, među kojima su i deca, bila potpuno bezbedna.

NARODNA MEDICINA

UPOZORENJE RADIVOJA LAKIĆA LAKIJA! Ako vam često lupa srce ovo je uzrok!

OVAJ LEK UBIJA KORONU! Dr Nenadić: Može se kupiti u apoteci! I još ga ima!

ČUDO OD BILJA! Dr Dražić otkrio dva narodna recepta za imunitet i detoksikaciju

ZDRAVLJE IZ VILENJAKOVE APOTEKE: Doktor Neđo otkrio recept protiv povišenog krvnog pritiska! (RECEPT)

Ona je zapitala da je li je bilo normalno da neko želi da gradi, a da u tom trenutku nema ni urađen projekat, ni lokacijske uslove, ni građevinsku dozvolu.

- Golim okom možete da vidite na šta danas liči centar Zlatibora, i velika je šteta da se tako nešto uradi od tako lepe planine. Sva naša saznanja u vezi sa nelegalnom gradnjom u centru Zlatibora dostavili smo Agenciji za borbu protiv korupcije i Tužilaštvu za organizovani kriminal, jer smo uočili da je sve to imalo za cilj da omogući održavanje na vlasti i kontrolu finansijskih tokova u opštini Čajetina - rekla je Mihajlovićeva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar