6°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: kosovo online

PACOLI DAJE NOVAC OPTUŽENIMA U HAGU: Razgovarao sam sa Tačijem, nisam primetio da tamo pati

Na pitanje šta bivši predsednik misli o izborima i trenutnoj situaciji na Kosovu, Pacoli je odgovorio da sa Tačijem nije razgovarao o politici

PROČITAJTE JOŠ

PREMINUO načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić!

UŽAS NA ADI HUJI: Devojčica (10) krenula ka mračnoj šljunkari, a onda je usledio ŽLOČIN

VERNICI DANAS SLAVE SVETU TATJANU: Praznik studenata, na današnji dan se pije MEDOVAČA, i moli za zdravlje

Predsednik ANK Bedžet Pacoli izjavio je da je razgovarao telefonom sa bivšim predsednikom Kosova Hašimom Tačijem, koji se nalazi u zatvoru u Hagu zbog optužbe za ratne zločine, ali da razgovor nije bio o političkim temama.

- Da. Imao sam dva telefonska razgovora poziva sa njim. Razgovarali smo normalno, nisam primetio da tamo pati. Tači je vrlo smiren i pravda će trijumfovati - rekao je Pacoli.

Na pitanje šta bivši predsednik misli o izborima i trenutnoj situaciji na Kosovu, Pacoli je odgovorio da sa Tačijem nije razgovarao o politici.

Pacoli je dodao i da će finasijski pomoći svim optuženima pred Specjalnim sudom za ratne zločine OVK.

- Bez obzira da li su moji prijatelji ili ne, oni su tu i suočavaju se sa pravdom i sigurno zaslužuju pomoć. Čak i javnost zna da se nikada nisam povukao iz ovih pitanja i da ću stajati iza onoga što sam rekao. Pomoći ću i verujem da će i drugi građani pomoći - rekao je Pacoli.

Predsednik ANK je dodao da veruje u nevinost optuženih, kao i da će oni izu sudskih procesa izaći kao pobednici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar