Izvor:
23.02.2017 u 18:23
0

Vi se smejte, ali ovo je istina: UČESNICI PAROVA SE KANDIDVALI ZA PREDSEDNIKA SRBIJE!

Kampanje za predsedničke izbore u Srbiji se uveliko pripremaju, a kandidati će ove godine, na iznenađenje mnogih biti i mladi učesnici rijalitija.

Dva bivša učesnika rijalitija "Maldivi" i "Parovi" najavila su kandidaturu. A ono što je najinteresantnije da će se jedan učesnik kandidovati za predsednika direktno iz vile "Parova".

Vuk Đuričić, bivši učesnik "Maldiva", svoju kandidaturu najavio je i na svom facebook profilu:

Mladi Vuk, čija je politika prozapadna i pronatovska vidi Srbiju koja će nedvosmisleno biti okrenuta ka istoku, ka svojim tradicionalnim prijateljima Rusiji i Kini.

Aleksandar Požgaj, bivši učesnik "Parova", definitivno je odlučio da se kandiduje za predsednika. On je svoj program podelio u tri čina i objavio na društvenim mrežama, te zatražio od prijatelja da ga podrže. Pogledajte kako izgleda njegov program:

Treći ali ne i najmanje bitan kandidat je podigao najveću prašinu. Dejan Stanković-Kralj je najavio da će se za predsednika kandidovati i to direktno iz vile "Parova". On je naglasio da je u vilu ušao upravo zbog toga što želi da se kandiduje. Pogledajte video:

Analitičar Branko Radun prokomentarisao je ove kandidature rekavši da je ovo prilika da se ispromovišu ozbiljni i neozbiljni kandidati.

"Sve to smo imali i devedesetih godina. Jedino što je sada procedura komplikovanija. Sumnjam da će uspeti da se kandiduju jer treba puno truda da se skupe potpisi, a to je devedesetih bilo lako", prokomentarisao je.

Radun takođe smatra da oni to rade cisto radi svoje lične promocije i reklame.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter