Izvor:
23.02.2017 u 17:38
0

Zorana Mihajlović: PREMIJER MOŽE DA BUDE SAMO NEKO KO GRADI PUTEVE!

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović uverena je da će novi predsednik Srbije biti Aleksandar Vučić, ali kaže da će njenu podršku za premijera imati samo onaj ko je spreman da nastavu ulaganja u infrastrukturu.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/vucic-nikolic.jpg?m=1472576725

– Dogovor Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića je upravo ono što sam i najavljivala: aktuelni predsednik će podržati budućeg predsednika. Uz podršku stranaka koalicije, sada i Nikolića, otvoren je put za ubedljivu pobedu Vučića, još u prvom krugu – rekla je Mihajlović za "Nedeljnik".

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Nikolic.jpg?m=1464398890

Na pitanje da li bi posle tog dogovora Nikolić mogao da bude premijer, ona kaže da će o tome biti reči tek posle predsedničkih izbora.

– Kome će novi predsednik Srbije, a to će uverena sam biti Aleksandar Vučić, poveriti mandat za formiranje nove Vlade videćemo posle izbora. Što se mene tiče, može Vučić da izabere Nikolića ili nekog drugog iz SNS, može i Ivicu Dačića, ili nekog sasvim četvrtog. Moju podršku će imati onaj ko je spreman da nastavi ulaganje u infrastrukturu koja je motor razvoja Srbije – poručila je Mihajlović.

Kako je istakla, podržaće samo onog ko želi da nastavi gradnju novih auto-puteva, da saobraćajno povezuje Srbiju sa regionom i Evropom i ko želi da ulaže u modernizaciju železnice.

Prema njenim rečima, novi premijer "može da bude samo onaj čiji cilj bude Srbija kao saobraćajni centar ovog dela Evrope kojoj težimo i prema kojoj idemo".

– Podržaću onog ko ima hrabrosti da donosi odluke, ko će da se bori da udjemo u top 20 zemalja sveta na Duing biznis listi, ko se bori protiv partnerskog i porodičnog nasilja i ko je spreman da danonoćno radi za bolji život Srbije – rekla je potpredsednica Vlade i član Predsedništva SNS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter