13°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

EKSKLUZIVNO U "NA PRAVOM MESTU"! Milanović: Tukli su nas sve, a posle sam čula da su me jurili DA ME UBIJU!

U toku je nova epizoda emisije "Na pravom mestu" na Happy televiziji.

NAJVAŽNIJE VESTI

Vesić: Predlog da se ugostitelji OSLOBODE plaćanja zakupa lokala

UBISTVO U KOVID BOLNICI: Pacijent isključio drugog sa respiratora! Obojica bili na istom odeljenju

BRAVO ZA SRBIJU! Predsednik Vučić pozdravio novi rekord nacije u broju vakcinisanih! (VIDEO)

Ivanuša: Srbija se DOBRO spremila za vakcinaciju!

Tema je "Prava istina o hapšenju Slobodana Miloševića". Gosti su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije i potpredsednik Vlade Jugoslavije, Ljiljana Milanović, bivša urednica informativne redakcije RTS, Ivana Žigon, glumica i profesionalni pilot i pukovnik u penziji Vladan Kosić. 

Ljiljana Milanović  je prokomentarisala seriju "Porodica", i dramatičnim događajima u vili "Mir" pred hapšenje Slobodana Miloševića, ali pričala i o post petooktobarskim danima i hapšenju njenog supruga Dragoljuba Milanovića, koji je bio na čelu RTS i danima hajke i linča na njih dvoje,. 

- Prvi put u istoriji ratovanja bombardovana je jedna medijska kuća. NATO je učinio ratni zločin. Ja sam novinar i celog života sam se borila za istinu. Ne mogu da verujem da to nekom nije bio okidač da napravi neki film ili napiše nešto. Ja sam sela i napisala dve knjige. Medijski linč je prethodio hapšenju mog supruga, medijski linč je pratio hapšenje Slobodana Miloševića. Jednog dana će Miloševića staviti na mesto koje mu pripada, a bio je heroj. Kada vratim film unazad bilo je jako teško. Petog oktobra kada se to desilo i nas su tukli, Komrakova, glavnog urednika, novinare, bilo je kao da ste među gladijatorima, nisam znala da je to moj narod. Ja nisam znala gde je on, gde sam ja. Čula sam kasnije da su me jurili da me ubiju! Ta hajka je bila jedno, onda on odlazi u zatvor, on je prvi koji je uhapšen, ja ne verujem zašto su ga uhapsili, za šta da odgovara. Krenem da pričam jedno, čuvar kaže ne može to... Užasan osećaj kad sam ga prvi put videla iza tog stakla. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar