Izvor:
03.03.2017 u 01:48
0

POČELA KAMPANJA: Snimljen predizborni spot „Vučiću pederu“! (VIDEO)

Premijer i budući kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će predsednički izbori biti zakazani za 2. april.

On je u inzervjuu za današnji Kurir na pitanje koga vidi kao protivnika u drugom krugu predsedničkih izbora rekao da treba sačekati 2. april pa onda govoriti o svemu drugom.

"Izbori će biti zakazani za 2. april i pustite da vidimo izbore 2. aprila pa da onda govorimo o svemu drugom", rekao je Vučić.

On je na kritiku opozicije da je za Uskrs, kada bi mogao biti drugi krug izbora, teško animirati glasače da izađu na izbore, rekao da opozicija time poručuje da ljudi baš i nisu toliko nezadovoljni kao što opozicija priča, čim nisu motivisani da glasaju.

"Ili su neki mnogo zadovoljni čim su tako motivisani da izađu", dodao je Vučić.

On je rekao i da je odlučio da se kandiduje za predsednika on, a ne da podrži aktuelnog predsednika Srbije Tomislava Nikolića, jer su za nijansu njegovi izgledi bili veći od Nikolićevih.

"To je bio jedini razlog kojim sam se rukovodio, a ne da li je on dobro obavljao posao", rekao je Vučić i ponovio da je Nikolić svoj posao dobro obavljao.

Na pitanje da li će podneti ostavku na mesto predsednika Srpske napredne stranke ako bude izabran za predsednika Srbije Vučić je rekao da treba sačekati izbore, ali i da se na sledećem kongresu SNS neće kandidovati i za predsednika naprednjaka.

On je rekao i da je za predizbornu kampanju snimio predizborni spot "Vučiću pederu".

"Snimio sam ga, oni puštaju originalno kako mi viču Vučiću pederu", rekao je premijer.

Odgovarajući na pitanje koga vidi na mestu premijera Srbije umesto njega on je kazao, još nikoga.

"Time ću početi da se bavim tek ako na predsedničkim izborima dobijem poverenje građana", kazao je Vučić.

Na pitanje da li će biti promene Ustava Srbije on je rekao da će doći do toga ako svi politički činioci budu postigli dogovor oko toga.

"To je najviši pravni akt naše zemlje, ako se ključni politički činioci dogovore onda ima smisla. A to da namećete Ustav pa makar i da bude u skladu sa zakonom to nije dovoljno. Ako bude moguće promenićemo ga, a ako ne nećemo", naveo je Vučić.

POGLEDAJTE:

Izvor: Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter