Izvor:
03.03.2017 u 03:41
0

Kragujevac: PREDSEDNIK NIKOLIĆ IZRAZIO SAUČEŠĆE PORODICAMA NASTRADALIH!

Povodom tragične nesreće u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu, predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić uputio je telegram saučešća porodicama nastradalih.

"Tragedija koja je teško pogodila vaše porodice, naš Kragujevac i celu Srbiju duboko nas je sve potresla. Nažalost, ne možemo ih vratiti i niko ne može umanjiti bol porodica, ali ono što Srbija može učiniti jeste da se postara da se nikada više ovako nešto ne dogodi.

Lično ću se postarati da se svi detalji ove tragedije podrobno istraže, da se utvrdi kako je do nje došlo, da se preduzmu mere da se nigde ovako nešto više ne ponovi i da država pruži svu potrebnu pomoć porodicama“, naveo je Nikolić, saopštila je Služba za saradnju sa medijima Predsednika Republike.

U eksploziji koja se u utorak dogodila u TZR u Kragujevcu poginule su četiri osobe, a povređeno je 25 ljudi.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/predsednik.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter