Izvor:
03.03.2017 u 17:26
0

Poznati u kampanji: GUROVIĆ, LEONTINA I ANDRIJA MLADENOVIĆ PODRŽALI VUČIČA

U Opštinskom odboru SNS Vračara danas su potpise za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije dali funkcioneri SNS Goran Vesić i samostalnog DS S Andreja Mladenović, ali i brojni građani, među kojima Leontina Vukomanović i košarkaši Milovan Gurović i Zoran Jovanović.
Oni su među prvima dali svoje potpise, jer, kako je rekao Jovanović, u životu se, kao i u sportu, uvek igra na rezultat, a Vučić je jedini koji je imao rezultat.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/aleksandar-vucic-10-tw.jpg?m=1464398720
Košarkaš Zoran Jovanović kaže da se u životu, kao i u sportu uvek igra na rezultat, a da je Aleksandar Vučić jedini koji je imao rezultat.
"On je čovek koji može da obezbedi kontinuitet dobrih rezultata da može brže, da može jače, da može bolje, što je i poruka kampanje. Ja lično i svi sportisti treba da podrže tu ideju, svi ljudi u ovoj zemlji treba da pozdrave rezultate koji su nedvosmisleni", poručio je Jovanović.
Leontina Vukomanović kaže da je došla da da da podršku Vučiću kao nestranačka ličnost, te da to radi "čisto iz srca".
Kako kaže, već tri godine radi u Dečjem kulturnom centru Beograd i da su u toj ustanovi promene vidljive, menja se kulturna politika kada su u pitanju mladi i deca.

Košarkaš Milovan Gurović kaže da je svoj potpis za Vučića "dao iz srca", jer se poznaju dugo i misli da je on pravi čovek za Srbiju, ako se uzme u obzir šve što je urađeno poslednjih pet- šest godina za sport u Srbiji.http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/GUROVIC.JPG?m=1488536725
"Tu su sada brojni programi, oživele su mnoge kulturne manifestacije kada je Beograd u pitanju. Zato je važno da se nastavi kontinuitet, da idemo napred i nikako da se vraćamo u prošlost", zaključila je Vukomanović.
Funkcioner samostalnog DS S Andrea Mladenović kaže da je Srbiji više nego ikada potrebno jedinstvo, stabilnost i kontuinuitet u vođenju nacionalne i državne politike.
"Vučić je svojim radom do sada dokazao da može da da to jedinstvo Srbiji, tu stabilnost i da Srbija bude poštovana i respektovana u celom svetu. Glas za Aleksandra Vučića je glas za jedinstvenu i slobodnu Srbiju", poručio je Mladenović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter