Izvor:
03.03.2017 u 19:13
0

POSLANICI DSS PREDALI SKUPŠTINI PREDLOG ZAKONA O VOJNOJ NEUTRALNOSTI!

Poslanici DSS-a predali su danas Skupštini predlog Zakona o vojnoj neutralnosti Srbije, a predsednik te stranke Aleksandar Popović smatra da je vreme da se to ozvaniči zakonom.

"Pre deset godina je političko čedo D Š, Vojna neutralnost našla mesto u skupštinskoj deklaraciji i mislimo da je nakon deset godina vreme da ta odluka bude osnažena zakonom koji će skupština doneti", rekao je Popović novinarima ispred parlamenta Srbije.

Kako je rekao ovo može biti dan preokreta i iskrenosti u srpskoj politici, i pozvao sve poslanike da glasaju za ovaj predlog.

Popović je povodom kandidature za predsednika Srbije rekao da su pripremne radnje za kandidaturu odigravaju u veoma otežanim uslovima "koji važe za sve opozicione stranke", ali da je optimista da će sakupiti 10 000 potpisa.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/vrbaskibranimir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter