Izvor:
05.03.2017 u 19:47
0

Stefanović: RADIMO SVAKODNEVNO NA OČUVANJU STABILNOSTI

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija, vojska i službe bezbednosti svakodnevno dobijaju operativna saznanja o dešavanjima u našem okruženju i preduzimaju mere kako bi se održala stabilnost u Srbiji.

Stefanović je, u izjavi novinarima, ponovio da u Srbiji nema nestabilnosti, ali da tome ne pomažu izjave pojedinih političara koji, kako kaže, kao da prizivaju makedonski i ukrajinski scenario.

"Nadam se da će razumeti koliko je to štetno za građane Srbije, jer svaka nestabilnost znači manje novca, manje napretka ekonomije...", rekao je Stefanović.

On je dodao da će pripadnici MUP-a nastaviti intezivno da prate sve što se dešava na teritoriji Srbije i u okruženju kako bi osigurali da Srbija ostane stabilna i da pomogne ostalim državama u regionu da povrate svoju stabilnost.

"Preduzeli smo dosta mera u poslednje dve-tri godine otkako su prve nestabilnosti u našem regionu počele da se pojavljuju, u vidu terorističkih napada u Kumanovu, ali i u vidu nekih terorističkih napada u BiH, velikog broja migranata koji su prošli kroz našu zemlju, političke nestabilnosti kod nekih naših komšija… Sve je to pretilo da se prelije u našu zemlju", rekao je Stefanović.

Tanjug
Foto: Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter