Izvor:
07.03.2017 u 22:51
0

Oštar razgovor: VUČIĆ I TAČI SE SUKOBILI ZBOG VOJSKE KOSOVA

Kako je zvanično saopšteno, oni su razgovarali o značaju i posledicama posete Federike Mogerini Zapadnom Balkanu.

Dvojica sagovornika saglasila su se tom prilikom da su razgovor i dijalog između dve strane od suštinskog značaja za očuvanje mira i stabilnosti i istakli zajedničku posvećenost implementaciji sporazuma iz Brisela, saopšteno je iz Vlade Srbije.

To su ujedno i jedine teme oko čega su Vučić i Tači mogli da se usaglase.

Naime, kako "Blic" saznaje, tokom razgovora došlo je do oštrog suprotstavljanja mišljenja oko "vojske Kosova".

– Oko tog pitanja, njih dvojica se nalaze na dijametralnim pozicijama. Vučić je rekao da bi formiranje vojske Kosova značilo dodatnu nestabilnost za sve – rekao je izvor "Blica".

Kako saznajemo, dogovoreno je da se razgovori nastave "kako situacija ne bi izmakla kontroli i kako bi se sačuvao mir". Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, i tokom tog razgovora došlo je do oštrog suprotstavljanja mišljenja oko "vojske Kosova", saznaje "Blic".

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter