Izvor:
08.03.2017 u 04:15
0

Ditman poručuje: EU POSVEĆENA DA SRBIJA POSTANE ČLANICA, ČEKAMO VAS!

Ambasador Nemačke u Srbiji Akesel Ditman izjavio je danas da je Evropska unija apsolutno posvećena da Srbija postane njena članica i dodao da je interes Unije regionalna stabilnost.

Kako je rekao, proces pristupanja EU je dinamičan, Srbija je otvorila ukupno osam poglavlja, a dva zavorila.

To je dinamičan proces kojem smo svi posvećeni – podvukao je Ditman.

Kako je rekao, jasno je da je EU apsolutno posvećena da Srbija postane član Unije, a potvrdu za to čuli smo u različitim prilikama, na Pariskoj konferenciji, u okviru Berlinskog procesa. Šta je još saopštio ambasador Nemačke u Srbiji.

Tehnologija, kadrovi i inovacije su nešto što je kompanijama potrebno da bi bile uspešne, pokazali su rezultati istraživanja Pricewaterhouse Coopers, predstavljeni na 24. Kopaonik biznis forumu.

U anketi koja se već 20 godina sprovodi učestvovalo je 1.379 lidera najjačih svetskih kompanija, kao i 36 direktora iz Srbije. Mahom je reč o privatnim preduzećima.

Srbija je na dobrom putu, ima dobre makroekonomske pokazatalje i taj trend se mora održati, izjavio je ministar privrede Goran Knežević i dodao da će država nastaviti da unapređuje privredni ambijent.

Izvor: Blic
Foto: Twitter/Dnevni list Danas, Medija centar Beograd

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter