Izvor:
08.03.2017 u 15:15
0

Čuveni trener otkriva: NOLETU JE POPUSTIO PISHIČKI NABOJ, ZATO GUBI!

Poznati teniski stručnjak Nikola Pilić izjavio je da je Novak Đoković izjavio je da će naredni meseci pokazati da li se može vratiti na prvo mesto ATP liste.
"Đoković je prošle godine bio na Mont Everestu, imao je 16.950 ATP bodova, što se više nikada neće dogoditi. Pravio je veće pauze nakon toga, bodovi su se topili… Novak je čovek koji je imao jednu od najboljih psiha. I psihički i fizički je bio u šestoj brzini. Sada je taj naboj koji je imao, a koji je po mom mišljenju bio najbolji na svetu, popustio. Ostaje da se vidi šta će se da se događa u naredna dva-tri meseca i da li će da bude u stanju da se vrati na taj nivo", rekao je Pilić za Nezavisne.com.

On je podsetio da je Đoković "žario i palio svetskim tenisom u poslednjih pet-šest godina".

"Ogroman je to rad bio, ujutru, u podne, uveče na prvom mestu je bio tenis", rekao je Pilić, a na pitanje šta bi savetovano Đokoviću, kratko je rekao: "Budi ono što si bio"!

On je prokomentarisao i činjenicu da je Đoković posle poraza od Nika Kirjosa u Akapulku napustio konferenciju za novinare.

"I novinari često postavljaju provokativna pitanja. Nije svojstveno za njega da prekine konferenciju, uvek je imao dobar odnos s predstavnicima medija, pametan je i uvek je davao dobre izjave", rekao je Pilić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter