Izvor:
11.03.2017 u 06:19
0

Šešelj: „JEREMIĆ RADI U INTERESU NATO, A NE SRBIJE!“

Član izbornog tima Vuka Jeremića, Vladimir Todorić, izjavio je za N1 da je Srbija počinila genocid, a lider SRS Vojislav Šešelj ocenjuje da ta izjava potvrđuje da je Jeremić veleizdajnik i da radi u interesu NATO pakta.

"Sada je jasno da bi Jeremić, ako bi kojim nesrećnim slučajem postao predsednik Srbije, radio samo u interesu NATO pakta, a protiv svih državnih i nacionalnih interesa Srbije i srpske nacije", rekao je Šešelj za Informer.

"Ovo je veleizdaja", ocenio je Šešelj dodajući da stavovi Vladimira Todorića dokazuju da je Jeremić veleizdajnik koji direktno radi u interesu NATO pakta.

Lider SRS ističe da nigde i nikad nije utvrđeno i dokazano da je Srbija odgovorna za zločin u Srebrenici i pozvao nadležne institucije Republike Sribje da reaguju u skladu sa zakonom.

"Jeremić Srbiju optužuje strašnije nego Haški tribunal i svi neprijatelji Srbije zajedno. On je veleizdajnik i to svi moraju da znaju", zaključio je Šešelj.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter