Izvor:
11.03.2017 u 18:11
0

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Milošević nije umro na današnji dan, već je ubijen dan ranije u Hagu! (VIDEO)

Slobodan Milošević nije umro ujutru 11. marta 2006. godine, već je ubijen "droperidolom" dan ranije, između 22.30 i 23 sata u svojoj ćeliji!

Udruženje „Sloboda” juče je u Beogradu povodom 11 godina od smrti nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića predstavilo knjigu „Anatomija sudskog ubistva” autora Vukašina Andrića, koji je kao lekar posećivao Miloševića u Haškom tribunalu.

– Milošević je proveo u Hagu skoro pet godina i nije smeo živ da napusti Holandiju.

– Teorije nije bilo da Milošević ode u Rusiju da se leči jer oni su njega na kraju ubili, i to ne trovanjem ‚rinfapicinom‘, već, prema mojoj pretpostavci, ubijen je ‚droperidolom‘ i nije umro 11, već 10. marta – rekao je Andrić u pres centru Udruženja novinara Srbije.

On je objasnio da je „rinfapicin” antibiotik koji služi za lečenje tuberkuloze, lepre ili legionarske bolesti, a da „droperidol”, koji je Milošević najverovatnije popio u čaju ili kafi 10. marta uveče, reaguje posle pola sata, izaziva aritmiju i u zdravstvenom stanju kakvo je bilo Miloševićevo dovodi do akutne srčane smrti.

Alo
Foto: Twitter/The Editor

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter