Izvor:
13.03.2017 u 14:16
0

ČITAKU LAGALA KAO PAS: Takozvana ambasadorka Kosova u SAD izmislila napad na Albance u centralnoj Srbiji!

Kompanija za prevoz putnika "Bici Com", demantovala je navode ambasadorke Kosova u SAD Vljore Čitaku, da je autobus te kompanije napadnut dok se kretao centralnom Srbijom.

"Nije bilo nikakvog napada. Svi naši autobusi su redovno putovali, otišli i vratili se u najboljem redu. Ovo je samo dezinformacija ", rekli su iz kompanije za prištinski portal Indeksonlajn.

Čitaku je na svom Fejsbuk nalogu objavila, uz fotografiju, da je autobus kosovskog prevoznika pogođen u centralnoj Srbiji, ne navodeći ni mesto, ni vreme, prenosi RTS pozivajući se na prištinske elektronske medije.

Ona je napisala, da bi sada verovatno trebalo sazvati sednicu Saveta bezbednosti, da se osudi ovaj napad i postavila pitanje da li će "neko iz međunarodne zajednice verbalno da osudi ovaj postupak".

Tanjug
Foto: Tanjug printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter