Izvor:
13.03.2017 u 17:36
0

DSS NAPAO JEREMIĆA: Njegov član da se izvini zbog izjava o Srebrenici!

Demokratska stranka Srbije zatražila je od Vladimira Todorociha, šefa pravnog tima predsedničkog kandidata Vuka Jeremića da se odmah izvini državi Srbiji i svim njenim građanima, zbog izjave da je Srbija odgovorna za genocid u Srebrenici.

U saopštenju DS S-a se navodi da se ni tri dana od te Todorićeve izjave nije oglasio ni Jeremić, niti bilo iz njihovog izbornog tima.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/vuk-jeremic-02.jpg?m=1464632018

DS S smatra da je neophodno da se Todorić odmah izvini državi Srbiji i svim njenim građanima, a u suprotnom Jeremić treba da Todorića isključi iz svog izbornog tima, ili će, kako navode, u toj stranci smatrati da je saglasan sa njegovim antidržavnim stavovima i izjavama.

Naknadno "pojašnjenje" samog Todorića, da je reč o njegovom "privatnom stavu" jednako je neuverljivo koliko i smešno, budući da je opštepoznato da u izbornim kampanjama, pogotovu onim visokog inteziteta kakva je aktuelna predsednička trka u Srbiji, akteri izbora ne predočavaju javnosti lične misli ili privatna razmišljanja, već političke i ideološke stavove svojih stranaka, pokreta ili kandidata, smatraju u DS S-u.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter