Izvor:
13.03.2017 u 19:27
0

Oglasio se Azem Vlasi: NEKO JE NARUČIO ATENTAT NA MENE!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/vlasi.jpg?m=1489401191

Azem Vlasi, bivši kosovski političar, rekao je za Radio Slobodna Evropa rekao da je na njega pucao naručeni atentator.

Pre osam ujutro neko je zazvonio na vrata. Ja sam izašao. Neki tip, onako smušen, držao je neke papire. Rekao je da ima neki vlasnički problem. Rekao sam mu da ja to ne radim i da ide u susednu ulicu kod drugog. Da li je iz Nemačke došao ili ga je neko poslao, ne znam. Ušao sam da mu napišem na ceduljici broj i da mu ga dam. Kad sam izašao, navalio je na mene na vrata, sa pištoljem i prigušivačem, očigledno pripremljen, i pucao u rame i pobegao. Po svim karakteristikama, to je naručeni atentator. Šta i od koga, istraga će pokazati. Po osnovi mog profesionalnog posla, nemam niti sam imao ikakvih problema sa bilo kim. Moja porodica nema nekih problema ili sporova sa bilo kim. Ne znam šta da mislim i neću da nagađam. Istraga će pokazati svoje – kazao je Vlasi za RSE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter