Izvor:
14.03.2017 u 17:50
0

Hit: STAMATOVIĆ POZVAO PUTINA DA NE UČESTVUJE U VUČIĆEVOJ KAMPANJI!?

Predsednički kandidat Milan Stamatović u današnjem je saopštenju ocenio da Aleksandar Vučić zloupotrebljava svoj premijerski položaj u kampanji za predsednika Srbije i navodi da u kampanju uvlači i Angelu Merkel, Bakira Izetbegovića, Kineze, čak i Vladimira Putina.

On u saopštenju pominje da Vučić danas razgovara s Merkelovom, da je sutra u Sarajevu gde će se sresti s Izetbegovićem, da predsednik Tomislav Nikolić ide u Kinu, što će, tvrdi Stamatović, Vučić iskoristiti u svojoj kampanji, te da planira i susret s Putinom.

Zato Srtamatović poziva ruskog predsednika da ne prima Vučića do 2. aprila i da ne zaboravi da je on, kaže Stamatović, zajedno sa Milom Ðukanovićem optužio Rusiju za pokušaj državnog udara u Crnoj Gori.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter