Izvor:
14.03.2017 u 17:56
0

DAČIĆ PORUČIO: Mi smo za dijalog i nikoga nećemo ucenjivati, za razliku od Prištine!

Beograd želi dogovor i trajno rešenje za pitanje odnosa s Prištinom, uvek će biti za dijalog i neće nikoga ucenjivati kao što to radi Priština, izjavio je danas prvi potpedednik Vlade Srbije Ivica Dačić.

Na konferenciji za novinare, posle susreta sa italijanskim ministrom spoljnih poslova i međunarodne saradnje Anđelinom Alfanom, Dačić je rekao da Beograd neće prekidati dijalog čak iako budemo nezadovoljni.

– Nećemo nikoga ucenjivati time da nećemo da učestvujemo u dijalogu kao što to rade sada u Prištini. Ne želimo nikoga da provociramo i želimo da doprinosimo regionalnom miru i stabilnosti – poručio je Dačić.

Tanjug
Foto: Twitter/InSerbia News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter