Izvor:
15.03.2017 u 23:39
0

Srpski premijer stigao u Sarajevo: VUČIĆA DOČEKAO CRNADAK! (VIDEO)

Premijer Srbije Aleksandar Vučić doputovao je popodne u Sarajevo, gde će učestvovati na Samitu premijera država Zapadnog Balkana, koji se održava u četvrtak, 16. marta.

Vučić je u Sarajevo doputovao iz Berlina gde se sastao sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Srpskog premijera je na aerodromu dočekao ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak, javio je izveštač Tanjuga.

U centru pažnje premijerskog sastanka u Sarajevu biće regionalni projekti i povezivanje u transportnoj i energetskoj infrastrukturi, kao i sadržajnijoj ekonomskoj razmeni, jer je put ka EU zajednički cilj svih učesnika.

Na sastanku zapadnobalkanske šestorke učestvovaće pored Vučića, premijeri Crne Gore, Makedonije, Albanije i Kosova*.

Samitu će prisustovati i komesar EU za politiku susedstva i proširenja Johanes Han i predstavnik Vlade Italije, zemlje domaćina Samita zemalja Zapadnog Balkana koji će biti održan u Trstu u julu ove godine.

Domaćin sarajevskog sastanka premijera je predsednik Saveta ministara BiH Denis Zvizdić.

Tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter