Izvor:
16.03.2017 u 19:21
0

Da li je ovo moguće? TARABIĆI PREDVIDELI BELOG PRELETAČEVIĆA?!

Da će pasti turska carevina, nastati dinastija Karađorđevića i Obrenovića a telegraf, telefon i televizija stići u Srbiju, samo su neki od događaja koje su predvideli najpoznatiji srpski proroci – porodica Tarabić.

Spasoje Tarabić i njegova četiri sina, Miloš, Sava, Lazar i Milan, prorekli su brojne događaje od kojih su se neki obestinili, dok se na nečiji epilog još uvek čeka.

Jedno od njihovih predviđanja odnosi se i na "dolazak čoveka na belom konju". Iako mnogi tumači ovih proročanstava, kao i brojni teoretičari zavere smatraju da se ovo predviđanje odnosilo na Josipa Broza Tita, ako je sudeći po tome da su se za Tarabiće hvatali i političari, deo o čoveku na belom konju može se primeniti i na senzaciju ovogodišnjih izbora u Srbiji – Luku Maksimovića, alija Ljubišu Preletačevića Belog.

U prilog toj tvrdnji ide i to što Tarabići u svojim prorčanstvima nikad nisu koristili tačne vremenske odrednice, već su uvek govorili "kad bude – biće", "uskoro", i sl.

Da li su srpski proroci bili u pravu, videćemo nakon izbora.

I tviteraši su jedva dočekali pojavu jednog drugačijeg, krajnje neozbiljnog kandidata:

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/TVIT.JPG?m=1489670204

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter