Izvor:
20.03.2017 u 20:15
0

INTERVJU: Marko Uljarević (IPSOS): REJTIGN BELOG PRELETAČEVIĆA NAGLO PADA!

Happytv.rs je istraživao kako se menjaju rejtinzi političkih kandidata u izbornoj trci za predsednika Srbije. Tim povodom pitali smo Marka Uljarevića kakvo je trenutno stanje.

Kome više pteti Beli opoziciji ili poziciji?

Iz podataka koje imamo njegov uticaj je na apstinente pre svega. Ipak, treba znati da su ovo specifični izbori jer na njima ne izlaze kandidati koji su tradicionalno utemeljeni na političkom nebu.Teško je sada govoriti o nekom krajnjem rezultatu jer mi bukvalno imamo ogromne razlike u rejtinzima na početku izborne kampanje i sada. Videćemo kakav će Beli na kraju imati rezultat.

Da li njegova kandidatura znači da neće biti drugog kruga?

Teško je govoriti generalno o tome. Iskustvo nam kaže da su najverodostojiniji rezultati nedelju dana pre samih izbora. Tada ćemo moći verodostojnije da kažemo prognozu.

Koliko se menjaju rejtinzi kandidata kako vreme prolazi?

Neverovatno je koliko se menjaju brzo. Na primer Jeremić i Janković su pre tri nedelje bili iznad 14 posto, a sada je Janković iznad 10,a Jeremić na 9. Beli je na početku kampanje bio na vrhuncu, kada nije imao pristup mejnstrim medijima. Sada se primećuje njegov pad. Biće jako zanimljivo gledati kakav će biti konačan skor, jer mi bukvalno iz dana u dan imamo različite rezultate, zaključio je Marko Uljarević.

Happytv.rs
Foto:Youtubeprintsreen/tvkopernikus, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter