Izvor:
20.03.2017 u 21:47
0

Parović: VEZE SRBIJE I RUSIJE SU NERASKIDIVE

Kandidat Narodnog slobodarskog pokreta za predsednika Srbije Miroslav Parović posetio je Belu Crkvu, gde je građane podsetio na, kako kaže, neizbrisive veze srpskog i ruskog naroda.

On je ukazao da se u Beloj Crkvi, kao i u Sremskim Karlovcima, i u drugim gradovima u Srbiji, nakon Oktobarske revolucije naselio veliki broj Rusa koje je Srbija prihvatila kao svoje.

Kako kaže Parović, Srbi će uvek na svaki način nastojati da pomognu Rusiji, i Rusija će na svaki način gledati da pomogne Srbiji kao narodu i državi.

"Tako je bilo i tako će biti u budućnosti", rekao je on, dodajući se kroz "predodređenost Srba sa jedne strane, i Rusa sa druge strane, mora oslikavati i politički program" onih koji se bave politikom u Srbiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter