Izvor:
20.03.2017 u 21:53
0

Čanak: NAS VAN BEOGRADA NIKO NIŠTA NE PITA

Predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je danas da centralizam guši i razara Srbiju.

– Ne žive van Beograda građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori – naveo je Čanak.

On je rekao i da je Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu i svim drugim mestima širom Srbije, zajedničko to da ih "niko ništa ne pita".

Čanak je naveo i da su "sav novac i sve odlučivanje u Beogradu".

– Puno puta sam rekao i ponoviću: "Sve što želim Vojvodini želim i svim drugim krajevima Srbije" – rekao je predsednički kandidat LSV.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter