Izvor:
21.03.2017 u 21:56
0

Hit: DALI SU ČITULJU ROKFELERU, A EVO KAKO TO OBJAŠNJAVAJU…

Dva Podgoričanina, Đuro Pajović i Vladimir Čobeljić, objavili su čitulju Dejvidu Rokfeleru u podgoričkom listu "Dan". Vrlo brzo postali su pravi hit na društvenim mrežama, a svi regionalni mediji preneli su fotografije njihovih čitulja. To im nije bio cilj, kaže Pajović za "Blic" i dodaje da ono što su zapravo želeli da kažu, malo ko je razumeo.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/djuro.jpg?m=1490111698

– Reč je o sakrazmu, ali to mnogi nisu shvatili – kaže Pajović i dodaje da mu je žao što, kako kažu, "ograničeni ljudi ne shvataju njihov humor".

Poslednji pozdrav vremešnom milijarderu poslali su rečima "Bolji nisi moga' biti" i u toj poruci leži ono što oni nazivaju humorom a što mnogi nisu shvatili.

– Naši stari su imali običaj da, kada umre neko ko je bio loš, ne želeći da ga ogovaraju i ocrne, kažu za njega "Bolji nisi moga' biti". Ne zaslužuje ništa dobro taj čovek. Mnogo zla je naneo Srbiji. Ja sam Srbin. I moj deda i moj pradeda su Srbi – kaže Đuro.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/vladimir.jpg?m=1490111688

Njegov prijatelj Vladimir Čobeljić kaže reč je o "sarkazmu tipičnom za područje Podgorice".

– Kada smo davali čitulju u novinama mislili smo da će to pogledati samo starija populacija, sad vidimo da se i mladi interesuju dosta za tu hroniku. Rokfeler je mog druga zadužio, platio mu je školovanje na prestižnom univerzitetu u Americi. Planirali smo čak da odemo avionom i da svojim prisustvom pokažemo kakav je on bio. Dali smo ovu skromnu čitulju jer je i on sam bio takav, skroman – kaže Vladimir, koji je opet "sarkastičan" (ako niste razumeli).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter