Izvor:
22.03.2017 u 20:47
0

ZAHUKTAVA SE BORBA: Jeremić poziva na izlaznost, Obradović savetuje mlade, Čanak bi uveo porez crkvi!

Predsednički kandidati sve su aktivniji u kampanjama, a kako su izbori za predsednika za nešto manje od dve nedelje, reči su sve oštrije.

Vuk Jeremić je posetio Kruševac, a okupljene građane oduševio je kada im je poručio "da Srbe ne sme niko da deli".

– Posle izbora nema više nas i njih, posle izbora ponovo ćemo biti jedinstveni. Prestajemo sa sejanjem mržnje i podelama. Mi smo jedan narod i niko ne sme da nas deli – poručio je Jeremić.

Kandidat Dveri Boško Obradović osvrnuo se na poražavajuću činjenicu da sve više mladih odlazi iz države.

– Nema obećane zemlje van svoje zemlje. Obišao sam više od šezdeset srpskih zajednica u Evropi, Americi, Kanadi, Australiji, Južnoj Africi. Živeo sam sa njima. Video sam tu nostalgiju i osećaj neispunjenosti – zaključio je Obradović u razgovoru sa mladima u Domu omladine.

Predsednički kandidat LSV Nenad Čanak apostrofirao je kako nije pošteno da građani imaju obavezu plate porez na imovinu, a crkva to javno odbija
– Nedopustivo je da u trenutku kada se država bori protiv sive ekonomije, crkva i dalje ne bude u sistemu PDV, a godišnje zarađuje preko sto miliona evra – izjavio je Čanak.

Aleksandar Popović, član Demokratske stranke Srbije, osvrnuo se na zapadne ambasadore prilikom govora u Bujanovcu.

– Neću im dozvoliti da tretiraju Srbiju kao svoju prćiju. Srbijua je prihvatila posetu predsednika Albanije Bujara Nišanija u Bujanovcu na njihov zahtev, a u Beogradu se ponašaju kao kolonijalne gazde.

Milan Stamatović, poznat kao predsednik opštine Čajetina, u razgovoru sa Novosađanima poručio je:

– Srpsko Kosovo i Metohija i srpska Vojvodina će, ako sadašnjim državnim raspikućama 2. aprila konačno kažemo „dosta“, zauvek ostati Srbija.

Lider radikala Vojislav Šešelj predstavio se spotom uz slogan: "Najboljeg za predsednika".

Foto: Arhiva/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter