Izvor:
23.03.2017 u 18:35
0

Vučić o novoj tužbi za genocid protiv Srbije: NE MOGU NIŠTA DA ODGOVORIM MAJKAMA IZ SREBRENICE!

Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas, komentarišući najavu udruženja Majki Srebrenice da će ponovo tužiti Srbiju za genocid, da će Srbija umeti da daje umerene i racionalne odgovore, ali da istovremeno sačuva nacionalne i državne interese.

"Šta god bih odgovarao majkama koje su izgubile svoju decu, bio bih u nemogućoj poziciji, zato je bolje i lakše da ništa ne odgovaram", rekao je Vučić novinarima.

Kaže da je jasno kakva je bila uloga Srbije, a da je sada još jasnije kakva je danas pozicija Srbije po tom pitanju.

"Mi ćemo uvek umeti da, brinući o interesima Bošnjaka u Srbiji, ali i Srba i Bošnjaka i Hrvata u BiH, dajemo umerene i racionalne odgovore, ali istovremeno da sačuvamo nacionalne interese Srba i državne interese Republike Srbije", rekao je Vučić.

Predsednica Udruženja Majki enklava Srebrenica i Žepa, Munira Subašić, najavila je da će deo Bošnjaka ponovo tužiti Srbiju za genocid i dodala da, kako je rekla, od pravde neće odustati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter