Izvor:
27.04.2016 u 13:32
0

VELIKO PRIJATELJSTVO DVA NARODA: Predsednik Nikolić nastavlja posetu Indoneziji

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, koji boravi u zvaničnoj poseti Indoneziji, danas će se sastati sa predsednikom te zemlje Ðokom Vidodom.

Nikolić je po dolasku izrazio uverenje da će susret sa predsednikom Indonezije dati dodatni impuls dubokom prijateljstvu dva naroda i da će ekonomske i sve druge veze biti dodatno intenzivirane.

Predsednik Srbije je razgovarao sa ministrom saobraćaja u indonežanskoj vladi Ignasiusom Ðonanom, a zajednički je konstatovano prijateljstvo dve zemlje sa čvrstim temeljom još iz perioda Pokreta nesvrstanost. Dva naroda, kako je istaknuto, dele ljubav prema miru i slobodi.

Predsednik Nikolić je konstatovao da Srbija čvrsto stoji na putu evrointegracija, ali da intenzivno obnavlja i osnažuje stara prijateljstva širom sveta.

Odnosi Srbije i Indonezije su izvanredni, ali moramo još više da jačamo potencijale za bolju ekonomsku saradnju– rekao je Nikolić.

Prvog dana zvanične posete, predsednik Nikolić će obići Nacionalni muzej Indonezije i Nacionalni spomenik Indonezije.

Tanjug
Foto: twitter.com/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter