Izvor:
24.05.2016 u 20:43
0

VUČIĆ UVODI NOVINE: Vlada će zasedati i van Beograda

Mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi voleo da u vladi budu Nikola Selaković i Zorana Mihajlović.

Na pitanje novinara da li to što su oni danas prisustvovali konferenciji za novinare znači da su izvesni članovi nove vlade, Vučić je odgovorio da bi voleo da to tako bude.

"Ja bih voleo da to bude, ali o tome tek treba da se dogovaramo. Mislim da su vredno radili", rekao je Vučić. Upitan da li je doneo odluku o broju ministarstava, Vučić je odgovorio da je moguće da će biti jedan resor manje nego do sada.

"Nemojte me držati za reč, imam ideja da se jedan sektor izdvoji, ali će broj biti isti ili će biti jedan manje. Svakako neće biti veći", kazao je Vučić.

Mandatar za sastav nove vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će biti značajnih promena u načinu funkcionisanja buduće vlade i da će jedanput u najmanje dva meseca na sedam dana vladu premestiti van Beograda, kako bi bila bliža građanima i čula šta njih tišti.

"Ako nekoga budete videli u razgovorima, to ne znači da će biti deo vlade, nego da smo spremni da razgovaramo o važnim problemima, u društvu, većoj međusobnoj toleranciji, o tome šta možemo da uradimo u narednom periodu", rekao je Vučić na konferencij iza novinare.

Mandatar za sastav vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da je borba protiv huligana veoma teško pitanje za Srbiju, jer zahteva opšti konsenzus u društvu.

Upitan kad će država krenuti u borbu protiv huligana i koliko će to pitanje biti zastupljeno u njegovom ekspozeu, Vučić je rekao da o tome, za sad, nije napisao ni reč.

"Ako budem pisao o tome u ekspozeu, to ćemo da sprovedemo, ako ne budem, izviniću se svima što nemamo dovoljno snage za to", rekao je Vučić.

On je rekao da je borba protiv huligana veoma teško pitanje za Srbiju, kako kaže, ne zbog opredeljenja, jer bi svaki "idiot" od političara mogao da kaže da će to biti sprovedeno, ali bez osnova za tu tvrdnju, već zato što za takve "bolne stvari" potreban opšti konsenzus.

Izvor.Tanjug
Foto:Twitter/PeninsulaQatar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter