Izvor:
30.03.2017 u 20:14
0

Vučić: POBEDIĆU NA IZBORIMA

Predsednički kandidat Aleksandar Vučić veruje da će između glasova deset drugih kandidata i nevažećih listića sa jedne strane "da pretegne" na njegovu stranu i da će pobediti u nedelju 2. aprila na izborima za predsednika Srbije.

Na pitanje novinara da li očekuje da će pobediti on ili deset drugih kandidata zajedno, Vučić je, pred susret sa najstarijim sugrađanima u Beogradu, rekao da je sigurno da će pobediti – građani Srbije.

"A, ako me pitate ko će više glasova dobiti, njih desetorica i nevažeći listići sa jedne strane, mislim da će ipak da pretegne i pretekne, pošto su mi jutros govorili da ne znaju da li ću da preteknem…Preživeću, u nedelju i pobedićemo sve, rekao je Vučić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter