Izvor:
31.03.2017 u 22:39
0

DAVENPORT NAPUŠTA SRBIJU: Evo koji urnebesan poklon je dobio! (foto)

Odlazeći šef misije EU u Srbiji Majkl Davenport objavio je na Tviteru "najduhovitiji poklon koji je dobio otkad je u Srbiji" i zahvalio se Srbiji.

"Najduhovitiji poklon koji sam dobio otkad sam u Srbiji. Hvala svim prijateljima. Vidimo se!", napisao je Davenport na Tviteru i postavio fotografiju na kojoj je odeven u majicu na kojoj ćirilicom piše "Michael*" i "*British, a naš".

U odvojenom tvitu napisao je "Hvala, Srbijo! Bilo je zadovoljstvo. Ovo je delić onoga što smo zajedno postigli! Nastavite sa dobrim radom".

Davenport je u Srbiji proveo šest godina, prvo na funkciji ambasadora Velike Britanije, a potom i na čelu Delegacije EU.

B92
Foto:Twitter/DavenportEUSrb

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter